Bireysel ve Kurumsal Hizmetlerimiz

 

Gıda İşletmelerinde Haşere Kontrolü

 

 

   Gıda üretimi, satışı, gıda paketlemesi yapan tesisler, pastaneler, cafeterialar, fırınlar, fast-food, restaruantlar, cafeler, market v.b. İşletmeler zararlılarla mücadele açısından birinci derecede öneme sahip işletmelerdir. Pest kontrol uygulaması yapılırken titizlikle davranılmalıdır. Gıda endüstrisi zararlılar ve mikroorganizmalar açısından sürekli risk altında olan sektörlerdir.Zararlılar gıdayı yiyerek tüketmeleri yanında bıraktığı atıklarla malınızı tahrip ederler. Firmanızın itibar kaybetmesine ve müşteri kayıplarına neden olurlar. Tesislerinizi ve ürünlerinizi her türlü zararlılardan ve gözle görülmeyen bakterilerden , mikroplardan , virüslerden ve funpuslardan arındırır. Hijyenik ortamlar sağlar. Gıda işletmelerinde periyodik olarak pest kontrol uygulamaları yapılmalıdır.

 

Haşere Kontrolü Çeşitleri

Diğer Hizmetlerimiz